Overzichtelijk informatie van Nederlandse zeilscholen
Gemakkelijk zeilkampen in Nederland zoeken
VIND EEN ZEILSCHOOL
Navigatie: Home > Gelderland > Watersportcentrum De Randmeren
OVER ZEILKAMP.COM
Zeilkamp.com

Zeilkamp.com is een vergelijkings­site voor zeil­kampen en zeilscholen

Mist u een zeilschool?
Meld het ons >>

Zeilkamp Sneekermeer

WATERSPORTCENTRUM DE RANDMEREN

Watersportcentrum De Randmeren Midden in Nederland vindt u het prachtige watersportgebied van de Veluwerandmeren. Op de grens van Veluwemeer en Wolderwijd is De Randmeren gevestigd in de jachthaven van Molecaten Park Flevostrand direct tegenover Harderwijk. Voor bootverhuur de ideale uitvalsbasis voor een mooie dag op het water. Voor onze Polyvalken en de Fox 22 vanwege het ruime en gevarieerde vaargebied met de vele aantrekkelijke vaardoelen. Voor windsurfen en beginnende jeugdzeilers vanwege de ondiepe vooroevers. Het Veluwemeer is daarnaast een ideaal oefengebied voor de zeilschool van De Randmeren.

CWO Zeilschool

Zeilen start bij ons al heel vroeg. Vanaf 7 jaar geven we les in de Optimist. Voor de oudere jeugd hebben we met de Laser Pico, RS Feva, Polyvalk en windsurfen een uitdagend vervolgprogramma.

Voor volwassenen werken we natuurlijk met de Polyvalk maar ook met de populaire Fox 22 en een riant kajuitzeiljacht de Catalina 320. De lessen zijn in overzichtelijke blokken ingedeeld. Al onze lessen worden gegeven door CWO erkende instructeurs. Door intensieve training en bijscholing is De Randmeren uitgegroeid tot een toonaangevende partij in watersportopleidingen. Via het wedstrijdzeilen blijven wij ook de lat voor ons zelf steeds hoger leggen.

Adres:
Strandweg 1
Postcode:
8256RZ
Plaats:
Biddinghuizen
Telefoon:
0341-428810
E-mailadres:
Soort school:
Zeilschool
Vaargebieden:
Wolderwijd, Veluwemeer
Erkenningen:
CWO, ISAF
Leeftijden:
8 t/m 70
Discipline & Scheepstype:
Jeugdzeilen 1-mans: Optimist
Zwaardboot 1-mans: Laser Pico
Zwaardboot 2-mans: Laser Pico
Kajuitzeilen: Overig
Kielboot: Valk
Spetterende zeilvakanties